Elsi Sloan: single 18 solmua julkaistaan 18. helmikuuta

Kuuntele kappale tästä

Elsi Sloan julkaisee 18.2.2022 singlensä 18 solmua. Se kertoo vellovasta ahdistuksesta, tunteen ruumiillisuudesta ja raivokkuudesta – ilmastoahdistuksesta, joka kehystää olemassaoloa niin kokonaisvaltaisesti, ettei ole mitään syytä pyristellä sitä pakoon. Kappale kertoo 18 solmun kanssa elämisestä, lopulta se on oikeastaan aika kaunistakin: “Ja mitään muuta en haluu ku pimeyttä sylissä pitää”.

Biisi on toteutettu more is more -periaatteella. “Aina kun törmäsin tuotantoprosessissa seinään, heitin biisin hyvälle tyypille, joka lisäsi siihen oman kerroksensa. En olisi itse pystynyt kuvittelemaan Ruusu-Auran folkintappajabiittejä, Lauri Karon kitaramerta saati Leo Minkkisen (Mc Vatkain, Good Boys) ja Eeva Rajakankaan (Faia, Vimma) feattausten luomia temaattisia tasoja. Ahdistus on tunnelmana samaistuttava, ja kappaleessa kuuluu jokaisen tekijän oma näkökulma aiheeseen.”

Veeti Hautasen musiikkivideo kuvaa ahdistuksen staattista puolta. Videolla esiintyy Elsin lisäksi myös koira ja loska. Musiikkivideo julkaistaan myös 18.2.2022.

Kappaleen miksauksesta vastaa Jonatan Noponen ja masteroinnista Jarno Alho. Elsin keikat myy Saura Booking Agency.

—---------___—---_—--____—-_______—----_—-----_—-----___—--___—----__—----_______—------____-

Elsi Sloan on 21-vuotias queer muusikko-näyttelijä. Tulevalla levyllään Elsi on yhdessä messevän ystäväkaartinsa kanssa sovittanut biisinsä Täyteen Potentiaaliinsa. Elsi myös näyttelee pääosaa Aino Sunin elokuvassa Heartbeast, joka sai maailmanensi-iltansa Göteborgin elokuvafestivaaleilla helmikuun alussa.

Tällä hetkellä Elsi opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa sekä haaveilee kapitalismin ja ilmastokriisin jälkeisestä lempeämmästä ajasta. 

Edellinen
Edellinen

Auringonliitto: Päivät kääntyy

Seuraava
Seuraava

Vuokko Hovatta mukana Auringonliiton uudella singlellä!