Auringonliiton uusi single nyt julki

Auringonliitto julkaisee tänään ensimmäisen singlen ensi vuonna ilmestyvältä albumiltaan. Laulujasi on lohtulauluista kertova lohtulaulu, joka ei kuitenkaan sure tai voivottele.

”Tässä yritetään ehkä tavoitella jonkin asteen katarsista. Ei jäädä suoraan vellomaan, vaan muistetaan vain sen tärkeys”, Auringonliiton sävellys- ja sanoitusvastaava Paul Sainio luonnehtii. ”Liian usein me harmitellaan ja ehditään potea syyllisyyttä suremisesta ja sitten vasta tajutaan, että sellainen syyllisyyshän aiheuttaa vaan lisää stressiä ja pahaa oloa. Tämä biisi kertoo siitä kun sen tajuaa. Tässä tapauksessa musiikin avulla.”


Tuleva albumi Auringonliitolle virstanpylväs monella saralla. Kesällä 2019 debyyttialbuminsa Välitilaan, kevääseen julkaissut helsinkiläisyhtye on uudistanut kokoonpanoaan ja kiteyttänyt saundiaan sitten edellisen levyn. ”Toisen levyn tekemispäätös on vaatinut työmoraalin uudistamista ja vakavampaa asennoitumista tekemiseen. Ensimmäinen levy oli sellainen intohimoprojekti. Nyt pitää sitten nostaa tasoja”, Sainio toteaa.

Tulevan albumin ja singlet julkaisee Elbae Records.

laulujasi_single_cover-xs.png

Laulujasi kuunneltavissa nyt streamauspalveluissa!

Edellinen
Edellinen

Vuokko Hovatta mukana Auringonliiton uudella singlellä!

Seuraava
Seuraava

Auringonliitolta tulossa uutta musiikkia!